Menu

Indmeldelse

Velkommen til FC Horsens

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte kassereren, hvis du har spørgsmål. Dette kan gøres på mail medlem@fchorsens.dk

 

Prøvetræning

Du er altid meget velkommen til at komme til prøvetræning i FC Horsens. Alt du skal gøre er at kontakte en holdleder eller en træner fra den årgang, som du tilhører. Du finder deres oplysninger under menupunktet "Holdinfo og træningstider".

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke deltage i aktiviteter, stævner og kampe.

Ved indmeldelse giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger så længe du er medlem af FC Horsens. Dine oplysninger bevares fortroligt og sikkert i Kluboffice og videregives ikke til 3. part.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort.

Udmeldelse - gå til denne side

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Fc Horsens eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

 

For indmeldelse vælg din årgang på nedenstående liste:

Piger

Drenge

Senior - Oldboys - Motionsfodbold - Passivt medlemsskab

Luk